Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 156 2.4 ДжТД 2001
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЕто
[ATTACH]123275[/ATTACH]sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщениеОт слагането на тази табела до наши дни са минали едни 12-13 години. За този период маслата са направили гигантска крачка в развитието си, да не кажа овчарски скок! 5W40 е вискозитета който най-много допадна на моя двигател и горещо го препоръчвам на всеки кюмурджия.
А какъв скок са направили си личи по някои буквички.
Тази кола е проектирана да работи с течности от тези класовеLast edited by lordliness; d.m.y г., 20:25.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от metody72 Покажи съобщениеМоже ли някой да каже в прав текст сгрешил ли съм или не. Все пак маслата на Мобил1 са водещи и предполагам, че са направени необходимите тестове и не случайно дават 0W 40 за точно този модел. От първите изминати километри веднага след смяната ми се струва че двигателя работи малко по тихо, възможно е да си въобразявам.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа не би през това време двигателя да ти се е модернизирал, вискозитета винаги си е вискозитет, да те светна аз.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщениеБлагодаря за осветлението, то ми липсваше през последните години.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment